Автор
Роси Кацарова

Гери-Никол напуска бащиния дом, шири се сама в палат за милиони

Гери-Никол все повече се доближава до бляскавия имидж и лайфстайл на чуждите звезди, пише "България днес".

И тъй като вече не отива на славата ѝ да живее заедно с мама и тате, изпълнителката на "Яката дупара" реши да стане самостоятелна. Според последните клюки певицата ще направи това, изнасяйки се да живее сама, но не в какъв да е апартамент, а в просторен палат, обзаведен по последен писък на модата.

Новото жилище е подарък на Гери-Никол от нейния баща, който е виден адвокат в морската столица. Както много пъти досега е ставало ясно, той дава мило и драго за наследницата си и поради това въобще не пести средства, за да я направи щастлива.

Именно с неговите пари тя финансира и първите си проекти. Но парите, които той е дал тогава, бледнеят пред сумата, която ще извади за новия дом на певицата сега, а именно един милион лева!

На такава стойност се изчислява цялостното завършване на новия самостоятелен дом на Гери-Никол. В момента певицата е заета не само с музикалните си проекти, но и с трескаво избиране на мебели и техника за дома си. Няма съмнение, че той ще бъде доста екстравагантен и ултра модерен.