Гери-Никол кандидатства във Великобритания и САЩ, разкри самата тя в блиц интервю за Woman.bg. Певицата, която тази година ще бъде абитуриентка, е подала документи в музикални училища и в двете държави, но все още не е решила къде би предпочела да учи. Тя сподели още, че вече има рокля за бала, но каква ще бъде тя пази в тайна, за да е изненада.

One Love Tour

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on


За Гери-Никол се очертава едно наистина напрегнато и пълно с емоции лято. Поп дивата ще бъде важна част от One Love Fest, който си поставя амбициозната задача да покаже, че българи и македонци могат да се забавляват заедно и вече го правят. Във фестивала, който ще се проведе на територията на България и Македония, освен Гери-Никол от българска страна ще участват Криско и Ъпсурт, а от македонска - Слаткаристика, Тони Зен и DJ Гоце.

Турнето ще премине в осем града. Стартира на 22 юли в град Банско с безплатен концерт и продължава на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември - гр. Скопие и завършва на 7 октомври в гр. София. Концертите ще бъдат с продължение между 4 и 5 часа, а за публиката са предвидени специални изненади. Организаторите имат намерение и желание фестивалът да се превърне в традиция.

А тук може да видите какво още сподели Гери-Никол: