Най-дългогодишната водеща в Нова телевизия Гала вече пие кафе, докато разпитва известните си гости в студиото на женското предаване. В началото на шоуто блондинката винаги уточняваше, че от малка не харесва ободрителната напитка и предпочита чая, но с течение на времето вкусът й явно се промени. В началото на века, когато стартира предаването, целият екип е категоричен, че заглавието му трябва да се върти около кафето, защото изразът "отивам на кафе" е нарицателно за среща с приятни хора и така ще привлекат зрители.

Днес Гала надига чаша с кафе ежедневно, защото предаването го изисква. Тя е категорична, че не го пие с удоволствие и ако екипът й сипе мляко вместо еспресо, даже няма да разбере. Иначе е известна като запален кулинар и дори прави козунаци въпреки нежеланието да меси тесто. Готвенето е единствена ми любима домакинска работа, макар че не мога да я практикувам всеки ден, откровена е телевизионерката.

Тя започнала да се върти край печката още от ученичка. Днес любимите й манджи са морските дарове и ястията от италианската кухня, но наред с тях Гала върти баници и прави собствени сосове. Перфектната си фигура поддържа със салати. Дъщеря й Мари също е запалена кулинарка и изненадва майка си с добре премерено меню. Тя е специалистка в десертите, за разлика от известната си майка. Двете дори спорят за качеството на продуктите, но са изпитан екип в кухнята.

Четете още: Захари Бахаров помага на хора с бъбречни заболявания