Автор
Роси Кацарова

Джулия Робъртс отново е най-красивата жена в света

Любимката ни от "Хубава жена" Джулия Робъртс отново бе призната за най-красивата жена в света в тазгодишната класация на списание "Пийпъл".

49-годишната красавица получава признание от изданието за пети път. Тя оглави престижната класация за първи път през далечната 1991 г., а после и през 2000, 2005 и 2010 г.

Днес Джулия отново гордо носи приза най-красива на планетата, доказвайки, че годините са били благосклонни към нея и на близо 50 с 30-годишна кариера в киното тя е все така привлекателна – със сияеща усмивка и пленителна рижава грива.

Четете още: Любими филми, които трябваше да имат различен финал




"Изминаха цели 26 години, откакто Джулия Робъртс за първи път се появи на корицата на "Пийпъл" в брой, посветен на класацията "Най-красивите в света". Тя си остава нашата любима красавица", написа изданието на онлайн страницата си.

Годишната класация на "'Пийпъл" ще излезе за 28-и път в петъчния брой на изданието. Миналата година списанието избра за най-красива жена в света Дженифър Анистън. Тази титла невинаги е присъждана на красавици с бяла кожа. Нейни носителки са били и Лупита Нионго през 2014 г., Бионсе през 2012 г., Дженифър Лопес през 2011 г. и Хали Бери през 2003 г.