Джим Кери е един от най-големите комици на нашето съвремие, затова идеята да не познаем лицето му ни се струва невероятна.

Или по-скоро – ни се струваше, защото на селфито, с което актьорът честити Великден на феновете си, той изглежда меко казано неразпознаваем. С огромна коса и брада Кери удиви почитатели и онлайн потребители.

"Цели десет секунди си мислех, че това е Робин Уилямс", " Трябваше да гледам тази снимка пет минути, преди да разбера, че това е Джим Кери", са само част от коментарите на учудените фенове на звездата.

"Изпращам ти любов и светлина. Радвам се, че си тук. Надявам се да намериш това, което търсиш", пък окуражава актьора друг потребител.



Последните години наистина са трудни за Джим Кери. Припомняме ви, че през септември 2015 г. се самоуби 28-годишната приятелка на актьора – Катриона Уайт. Младата дама сложи край на живота си само няколко дни, след като връзката ѝ с кино легендата приключи.

Катриона се самоуби с хапчета, а година след смъртта ѝ стартира дело срещу Кери по подозрение, че носи отговорност за трагичната смърт на бившата си.

Делото бе започнато от бившия съпруг на Катриона, който обвини Кери, че за да я контролира той ѝ е купувал хапчетата, с които тя е сложила край на живота си. Освен това се твърди, че актьорът знаел за депресията, в която младата дама е изпаднала.

Майката на Катриона също заяви, че ще съди актьора за смъртта на дъщеря си, защото е убедена, че той е помогнал за нейната емоционална разруха. Дамата се реши на тази стъпка, след като се появи предсмъртното писмо на младата дама, в което тя разкрива, че Кери я е заразил с херпес и гонорея и това я накарало да се чувства повредена и отвратителна.