Автор
Woman.bg

Диляна Попова ще играе в „Оркестър без име“

Чаровната актриса и модел Диляна Попова влиза в най-големия мюзикъл, правен някога у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. На 1 ноември на сцената на „Арена Армеец“ брюнетката ще влезе в кожата на красивата телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип.

След като зад гърба си вече има няколко успешни участия в български сериали и филми на голям екран, актрисата от „Стъклен дом“, „Love.net“ и „Секс академия: мъже“ с голямо желание се впуска и в изцяло ново за нея предизвикателство – мюзикъл. В комедийния спектакъл харизматичният модел ще си партнира с друго прочуто име от родната сцена – Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било.

Четете още:
Дамата, която превърна Хемингуей в женкар

Прочети повече на: http://woman.bg/art-box/damata-koyato-prevurna-heminguej-v-zhenkar.50928.html



Компания на Гъмов и Диляна Попова в мюзикъла ще правят едни от най-големите имена на родната сцена - Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и великия Георги Мамалев.


ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.



Четете още: Любовта е тайната на света