Децата на известните, които харесват другия пол повече

14 март 2017 | 15:43
видяна 43974
коментари 8

Не е лесно да си дете на известни родители. Но дали е лесно и на самите звезди да отглеждат децата си с тези никога неспящи медии?

Днес ще ви разкажем за няколко деца на знаменитости, които бяха силно критикувани от таблоидите за модните им решения. Как Меган Фокс, Анджелина Джоли и Уил Смит защитиха своите рожби, прочете в следващите редове.

Меган Фокс е възпитана под строг контрол и не желае децата й да изживяват същото като нея. Затова тя им позволява да бъдат и да правят това, което им е на сърце. Включително и да се обличат както им е удобно. Ето защо може да се натъкнете на снимки на нейния син Ноа облечен в небесносиня рокля.
„Израснах в религиозно семейство и наблюдавах как жените в църквата не носеха нито рокли, нито бижута, да не говорим за грим. Чувствах се потисната и не желая и моите деца да се чувстват по същия начин. Затова им давам свободата да изразяват себе си“, споделя още актрисата.През недалечната 2010-а година Анджелина Джоли споделя в открито интервю за Vanity Fair за дъщеря си Шайло и избора й на облекло: „Шайло следва т.нар. стил монтенегро. Тя обича да носи анцузи и костюми, както и да се облича и изглежда като момче. Затова я подстригахме по този начин.“ Анджелина е известна с нетрадиционните си изяви и е повече от ясно, че приема ексцентричното решение на Шайло без особено притеснение. Момиченцето до такава степен иска да е момче, че дори иска да бъде третирана като момче. Тя дори иска да бъде наричана Джон!

Джейдън Смит, син на Уил Смит, който се подвизава като модел, се опита да наложи нов тренд сред младежите, а именно носенето на поли и рокли. Не че не сме виждали традиционни шотландски килтове, но в днешно време изглежда леко странно. Уил Смит обаче яростно защити своя син с думите: „Изисква се истинска вътрешна сила и талант, за да се осмелиш да изразиш своята артистична същност. Хубаво е да излизаме извън очертанията и да се чувстваме добре, когато правим неща, които другите не одобряват. Особено важно е да сме спокойни и уверени в себе си, дори когато сме се провалили“.

Известен американски психолог коментира преди време, че припознаването с противоположния пол, което демонстрират тези деца, най-вероятно е само фаза от развитието им.

"Да изучаваш какво е да бъдеш от двата пола е съвсем нормално. Проблемът е, че през поколения назад това любопитство е било потискано и за много хора то все още е срамно", споделя психологът.

А вие, дами, съгласни ли сте със свободата, която предоставят звездните родители на децата си, и бихте ли подкрепили своите в подобни модни прищевки? 

Автор: Десислава Недева

 

Коментари

8 мнение
  21 март 2017 | 14:14 отговор
 

И аз мисля, че е само период. И аз като момиче съм си играла с камиончета, и ми харесваше че момчетата имаха по - голяма свобода да излизат до късно. Имах тинейджърски период в който носех само панталони, мъжки тип обувки и вкъщи спях с мъжки боксерки вместо долница на пижама. Това не значи че съм обърнала резбата. Когато тези деца минат в горната част на пубертета, след 16 -17, и вземат да се влюбват, ще се върнат в нормалното русло на своя собствен пол.

 
7
  16 март 2017 | 18:03 отговор
 

Щом жените носят панталони, какво толкова ако мъжете носят поли и рокли?!

 
6 doktor x
  16 март 2017 | 10:15 отговор
 

bravo kris gelaa uspeh gospod da te pazi

 
5 ива
  15 март 2017 | 13:09 отговор
 

ако пред детето се поставят ясни правила за поведение,съгласно неговия пол/а и не само за пола/,то няма да се чувства объркано и да не знае на кой бряг се намира.Не става въпрос за диктат,а за възпитателна работа,за която днешните родители нямат достатъчно време и се крият зад криворазбраната свобода.Както учим детето да се храни правилно,да уважава околните,да спазва хигиена/а всичко това не е диктат и тормоз/

 
 
16 март 2017 | 05:52

Психологически изборът на детето на кой бряг да застане и с кого да се идентифицира не се определя от правила. Правилата ще го вкарат в общоприетите норми само външно, но те не действат на по-дълбоко ниво.

4 Рали
  15 март 2017 | 12:13 отговор
 

Много толерантни започнахме да ставаме, а никой не се замисля, че да се сравняваш със страна като Америка крие голям риск.Сигурна съм, че чрез правилният подход всяко едно дете, че се чувства добре така, както Бог го е създал.Замислете се демокрацията с която се гордеем, да не се превърне в световна оргия.

 
 
16 март 2017 | 05:43

Бог е създал също децата да са любопитни, а тук се цитира известен психолог, който счита това любопитство само за "фаза от развитието им".Тук доста се изхвърляте с опасенията за "световна оргия".

3 Pedro
  14 март 2017 | 22:21 отговор
 

Педерасти сър!

 
2 Моми4енце
  14 март 2017 | 22:13 отговор
 

Поправка, не е било подтискано това поведение, поне не при моето поколение (аз съм на 30 години). Просто играехме заедно с момчетата на футбол и стрелички, а те си играеха с нашите готварски тенджерки и лъжички с калта (известна тогава като бобена чорба ;). Днешното пренасищане със стереотипи (най-вече насаждано от медиите и подпомагано от родителите) кара децата да изпадат в крайности....едно време на родителите ни не им пукаше с какво си играем и как сме облечени, стига да сме щастливи.

 
 
14 март 2017 | 23:45

O,хайде! Нека брат ти да тръгне с рокля да видим как няма да им пука!

1
  14 март 2017 | 19:28 отговор
 

В американското общество е нормално всеки да изразява себе както намери за добре. В България хората не приемат различията от всякакъв вид, по-консервативни са и няма как родителите да поощряват децата си да вървят срещу общоприетото. Никой не иска детето му да е сочено с пръст и да отнесе подигравки.

 

Добави Коментар

Най-четени