Дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев се оказа сгодена за бивше гадже на леля си.

Преди десетина години, Георги Джамов, който в момента споделя една постеля с красивата брюнетка, е бил в интимни отношения с по-малката сестра на Димитър Цонев – Анахид. Двамата влюбени заминали заедно за САЩ, но за съжаление любовта им приключила и Анахид предпочела да продължи живота си с друг мъж, когото срещнала там. Те обаче запазили приятелските си отношение и именно в този момент Деси се запознава с бъдещия си годеник.

Любовта пламва преди две години, докато баща й е още жив. Той не одобрявал връзката й с Георги и дори отказвал да разговаря с него. Съпругата му Марияна също заема твърда позиция по въпроса и също не подкрепя любовта на дъщеря си.

Малко преди Нова година Деси получава пръстен от своя възлюбен, който приема да носи, но засега отлага приготовленията за сватбено тържество. Причините според младата телевизионерка са две. Първо, не желае да създава повод за празник толкова скоро след смъртта на баща си и второ - все още възприема връзката си с Георги като предателство към Димитър Цонев.


Деси и синът й Янчо Таков

Децата на Деси и Георги, които са от предишни техни връзки, се разбирали чудесно и били неразделни приятели. Синът на Деси, Янчо, е много умно и зряло за възрастта си момче. По нейните думи той приел най-философски смъртта на дядо си. „Един ден просто дойде при мен и ми каза: „Мамо, аз го преодолях. Дядо вече е на небето“, споделя още Деси.

Четете още: Златка по бански след раждането