Автор
Woman.bg

Бионсe неузнаваема в напреднала бременност

Дебнещите папараци отново не спят и щракнаха пищната дива в напреднала бременност.

Те уловиха звездата в автомобила й, на път за рождения ден на Лени Сантяго, заедно със съпруга й Джей Зи - един от най-успешните хип-хоп изпълнители и предприемачи в щатите.


Прочетете още: Бионсе взриви интернет с новината за бебетата


Черната перла е видимо доста наедряла и дори неузнаваема.


Модните експерти от Daily mail обаче не пропуснаха да обърнат внимание на атрактивната визия на певицата. Тя бе облечена в тясна винено-червена рокля, видимо подчертаваща порасналото й коремче, с впечатляващо деколте и с обувки на "Прада" с любимите на звездата високи коркови подметки.


Както и сами може да заключите, бремеността на Бионсе този път не подлежи на никакво съмнение. Нека припомним, че през 2012 г. певицата уж "роди" първата си рожба, а таблоидите настоятелно разпространяваха слуха, че Блу Айви е износена от сурогатна майка. Това подозрение обаче и до днес остава непотвърдено от Бионсе.


Прочетете още: Ексклузивно! Бионсе разкри пола на бебетата

Преди повече от два месеца звездата сама разкри новината за втората си бременност, като сподели на профила си в Инстаграм ефектна снимка, на която ясно си личи, че е бременна. Впоследствие се оказа, че ар енд би богинята носи в утробата си не едно, а цели две бебета.

Нека да припомним още, че източник, близък до звездната двойка, неотдавна разкри, че Бионсе и Джей Зи очакват момче и момиче, които ще се появят на бял свят благодарение на ин витро процедура.


Прочетете още: Бионсе и дъщеря й Блу Айви като две капки вода!