Бела Хадин се появи на откриването на кинофестивала в Кан, облечена в зашеметяваща бледорозова рокля с повече от смела дълбока цепка и доста изрязана горна част без презрамки. Роклята е дело на известния зад океана дизайнер Alexandre Vauthier.



Подобен тип рокли крият и своите рискове, които обаче дръзката Бела с радост е готова да поеме. Уверена в носенето на дрехи, от които внезапно се подават долните й гащички, Хадид невъзмутимо премина по червения килим пред хилядите папараци, камери и фотоапарати.



Четете още: Истински щедрите известни


Часове след като накара хиляди лица да се изчервят от подаващото се под огромната цепка на роклята й бельо, Бела успя да привлече погледите отново към себе си.

Тя се появи с на пръв поглед стилна ретро визия, която включваше прилепнал бял топ без презрамки, изрязани дънки с висока талия и бели кецове.


Явно не й е отнело доста време да се съвземе от срама на червения килим и тя отново ни зашемети с дръзкия и безсрамен бял потник, който очертава всеки детайл от нейното тяло – стегнат корем и естествено повдигната гръд без сутиен.


Определено Бела Хадид не иска да бъде мистериозно момиче и оставя много малко на въображението на аудиторията. На вас допада ли ви подобно поведение и стил или предпочитате по-загадъчното и изискано амплоа?