Автор
Woman.bg

Ася Капчикова извая дупе с ултрамодерна технология

Еротичният модел Ася Капчикова е сред популярните дами у нас, които могат да се похвалят с перфектни форми. Тайната на съвършенството й обаче е разкрита. Освен редовните тренировки във фитнес залата, блондинката залага и на ултрамодерна технология, която изглажда, стяга и повдига дупето. Със същия апарат Капчикова поддържа и кожата на лицето си гладка и тонизирана при това без оперативна намеса. А как действа въпросната апаратура и къде можете да я откриете, вижте подробности по-долу.

Какво представлява Venus Legacy?


Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.
Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

УНИКАЛНОТО ПРИ VENUS LEGACY:

Електромагнитни импулси Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите. Засилва се регенерирането на кожата в третираната зона.

Мултиполярна радиочестота (RF) Доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира и няма разсейване на енергията в други части на тялото, което помага на Легаси да третира хора с хормонални проблеми. Това, което прави уникална тази мултиполярна радиочестата спрямо останалите процедури против целулит на пазара е свойството й да прониква на цялата повърхност, която се обработва, а не в отделни части. Чрез нагряване на тъканта мембраната на мастната клетка изтънява, а аминокиселините, от които се състои мастната клетка се пропускат през нея същевременно намалявайки обема си. Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.

Висока енергия 150W мощност на мултиполярна радиочестота. В същото време безопасна и щадяща кожата.

Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

Без консумативи
Препоръчителни процедури са предварително програмирани в системата и лесно могат да бъдат коригирани по всяко време в хода на процедурата.Терапията нашумя след като Холивудската актриса от колумбийски произход София Вергара публикува в профила си в Инстаграм снимка, докато се подлага на процедурата, така тя разкри тайната на перфектното си тяло.

Къде можете да откриете Venus Legacy?

Към момента с апарата разполагат само няколко клиники в столицата, сред които Magic Line, намираща се на бул. “Джеймс Баучер” 83-85, ет. 1, офис 1