Автор
Woman.bg

Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова ТВ

Водещите на сутрешният блок "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV и приеха работа в конкурентната Нова ТВ.

Въпреки че на 8 август от bTV увериха, че сутрешният блок "Тази сутрин" се връща на екран най-късно до края на месец август и че няма промени в екипа на предаването, сега от телевизията оповестяват раздялата си с популярния тандем.

"Екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин” Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия" - се казва в съобщение на bTV. "През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!" - се казва още в съобщението.

Съобщението на bTV бе разпространено около час и половина, след като Нова ТВ съобщи за привличането на двамата към своя екип. Появата им в ефира на Нова телевизия ще стане през септември, когато Ани Цолова и Виктор Николаев ще започнат да водят ново публицистично предаване, но от Нова не дават подробности за предстоящата си продукция.

Двамата водят заедно "Тази сутрин" от лятото на 2010 г., когато Николаев се премести в телевизията от БНТ. Цолова е в bTV от 2000 г., когато телевизията бе създадена. Първоначално тя беше част от новинарския екип.