Изглежда 53-годишният Брад Пит го очаква още една, предполагаме не особено приятна, изненада – Анджелина Джоли ще има седмо дете.

След като се заговори, че актрисата ще се омъжва за британски бизнесмен, сега стана ясно, че тя и новият ѝ възлюбен възнамеряват да си осиновят детенце.

Миналата седмица се появи информация, че 41-годишната звезда от филмите за Лара Крофт желае по-бързо да финализира развода си с Брад Пит, за да се омъжи за новия си възлюбен. Според Celebrity Insider обаче причината Анджелина да бърза с разтрогването на брака си е съвсем друга, а именно желанието ѝ да осинови още едно дете.

Джоли желае да направи това заедно с настоящия мъж до себе си и не иска Брад Пит да има каквито и да е права върху новия ѝ наследник, твърдят американски медии. За да не се случи това, те трябва да са законно разделени.



Все още не е ясен полът на бъдещето попълнение в семейството на Анджи, както и от каква националност ще е то. Но едно е ясно – ще бъде много гледано и обгрижвано детенце, защото по думите на близки до актрисата тя от много време копнее за още една рожба.

Приближени до Джоли разкриват, че тя е споделила с Брад желанието си за още едно отроче, но той категорично е отказал. Съществува хипотеза, че това е и една от причините Анджи да поиска развод.

"Анджелина винаги е искала още едно дете, но Брад упорито ѝ отказваше. Той смяташе, че семейството им е достатъчно голямо, но Анджелина бе обсебена от идеята да си осинови още едно детенце", разказва източникът.