Ким Кардашиян многократно си е навличала упреци заради избора си на тоалети и по-конкретно на такива, силно прилепващи по тялото ѝ и откровено разкриващи извивките ѝ.

Днес обаче тя разгневи онлайн обществеността не със собствената си визия, а с тази на четиригодишната си дъщеричка. Една от последните визии на малката Норт Уест включваше корсет, поставен върху рокля. Това накара мнозина да коментират, че Ким е преминала границата и за да привлече внимание към себе си, е стигнала до там да използва невинно дете.

Четете още: Открийте разликите: Двойничките на сестрите Кардашиян

Възмущението на хората се обединяваше около твърдението, че не е морално дете на тази възраст да носи подобна дреха, която жените използват за да изглеждат прелъстително и да подчертаят сексапила си.

От друга страна, корсетът притиска талията, за да е визуално по-фина тя – особеност на този тип дреха, която също я прави неподходяща за дете.

Ким побърза да се защити и заяви, че това не е истински корсет и той не притиска наистина талията на Норт, а е просто специфична декорация върху рокля, купена от магазин.