Автор
Woman.bg

14-годишната дъщеря на Орхан Мурад със скандален клип и текст

Стотици възмутени потребители на Фейсбук коментираха клипа на едва 14-годишната дъщеря на певеца Орхан Мурад, в който тя пее, че е обладана от Луцифер и Буда.

Да, добре чухте, това са думи, които самата тя е написала.

"Текстът за песента е мой. Един ден стоях вкъщи сама, беше ми скучно и го написах", разказа ученичката пред "Здравей, България". Тя беше категорична, че не обича да чете книги.

"Приемете, че това е шоубизнес. В момента тя е провокативна, за да наложи името си. Иска ми се повече да се осланя на моя музикален капацитет. Обвинявам цялата система за това положение на нещата в България. Десетки стойностни неща съм направил, на които обаче медиите не са обърнали внимание", заяви баща й Орхан Мурад.

"Събрали са се едни млади хора, направили са си клип. Може би това е начинът да станеш известен в България", допълни той.

В клипа Сузи е обградена от мускулести мъжаги, облечена е провокативно и носи доста тежък грим. Много потребители в интернет споделиха, че поведението й не съответства с възрастта й, а други, че мелодията на песента е крадена.

Страницата на момичето във Фейсбук вече има над 20,000 фена, а песента е гледана над милион и половина пъти в YouTube.

Момичето току-що е завършило 7-ми клас и използвало лятната ваканция, за да запише скандалния клип. Тя има желание да се занимава с гримьорство и фризьорство.

Сузи само преди няколко години:

Какво мислите вие?