Лято е, всички мечтаем за момента, в който ще потопим глезени в морето и ще избягаме далеч от злободневните ангажименти. Сигурно вече стягате багажа за летни приключения? Някои по-организирани може би дори са си направили списък - бански, красива рокля и чифт сандали, кърпа и слънцезащитен лосион. Страхотно - готови сме за нови приключения. Сигурни ли сте обаче, че ще вземете всичко необходимо? За да не пропуснете нещо важно, което със сигурност ще ви бъде от полза, докато сте на път, а почти никога не се сещате да вземете със себе си, ние ви предлагаме да си направите сървайвър кит - малка чанта, която винаги да стои в багажника, за да могат приключенията ви да бъдат наистина приятни. Какво обаче да включва този комплект за оцеляване по време на ваканция? Ето нашите предложения:


Мокри кърпички

Когато сте на път, имате поне 100 причини да ги ползвате. Не забравяйте да пъхнете един голям пакет от тях в сака за оцеляване. Те са полезни не само при мръсни ръце, буквално могат да удължат живота на някоя дреха, накапана със случайно набрани край пътя череши, или полята с любим коктейл на плажа.


Препарат против комари

Да, вярно е, в дома, в който прекарвате по-голяма част от годината, комари и насекоми почти няма. Не така стои въпросът с мястото, на което прекарвате ваканцията си, обаче. Има определени региони, където не можете да намерите спасение от малките вредители, затова винаги, когато пътувате - взимайте със себе си подходящ препарат, който да ви предпази от тях.


Капки за очи

Когато сме зад волана, има няколко неща, които истински могат да ни разконцентрират. И тук изобщо не говорим за плачещи деца или лаещи домашни любимци. Често, когато ни се налага да шофираме в продължение на няколко часа, очите се уморяват, започваме да чувстваме сухота и раздразнение. Ето защо е много важно в нашия мини комплект за оцеляване да има капки, които да овлажнят очите ни, докато караме.

Безкомпромисно добро обезболяващо

Зъбобол, главоболие или температура - проблемите понякога идват точно когато не ги очакваме, а откриването на аптека на непознато място, особено докато те боли, невинаги е лесна задача. Ето защо е напълно задължително в сървайвър кита за лятната почивка да имаме наистина добро обезболяващо средство, на което можем да разчитаме, какъвто е Диалгин. Диалгин отнема бързо както силната болка, така и високата температура, така че отново да можете да се наслаждавате на почивката си.


Ето защо разтворимите сашета с ягодов вкус са едно от наистина важните неща задължителните неща, които трябва да имаме в чантичката си за спешни случаи през лятото.
Където и да отивате обаче, в никакъв случай не забравяйте доброто си настроение. То може да ви помогне във всяка ситуация и да направи почивката ви незабравима.


(в материала има продуктово позициониране)