Автор
Woman.bg

Зелено и тъмносиньо са цветовете за дома през 2017 г.

Всяка година домът ни се нуждае от освежаване и леки промени, свързани с новите тенденции.

Какво ще бъде актуално през 2017 г. в интериорния дизайн? И кои са детайлите, които ще направят дома ни още по-уютен? Ще научим още сега.

Ярко зелено!

Това ще бъде цветът на 2017 г. или още известен като цвета Pantone. Зеленото, особено ако е наситено и ярко, е изключително благоприятно, успокояващо и освежаващо решение за дома ви, независимо дали ще боядисате някоя стена или просто ще се насочите към детайли и мебели в този цвят.

Пеперуди

Много актуален и симпатичен детайл, който може да усмихне и най-тъмното кътче. Без значение под каква форма пеперудите ще предадат повече оптимизъм и положителна енергия на дома ви.

Комбинирането на различни десени

Тенденция, която 2017 г. ще наследи от 2016 г. Както в модата, така и в интериорния дизайн, комбинирането на различни десени става все по-актуално. Освен това придава добро настроение.

Тъмносиньото е новото черно

Когато си помислите, че може би ви е необходим детайл в черно, просто го заменете с тъмносин.

Заложете и на мръсно бяло

Цветът, който придава уют и спокойствие, но в същото време не изглежда стерилно като искрящо бялото. Има нещо много артистично и симпатично несъвършено. Бихте могли да заложите на чаши с интересен дизайн в този цвят.

Колкото по-малко, толкова повече

Практичните решения, които спестяват пространство и правят домът ни по-просторен, ще бъдат все по-актуални тази година. Всичко компактно и полезно трябва да е добре дошло в апартамента ви.