Когато обичаме истински, чувството на любов е вечно. Още при първата ни среща, разбрах, че ще бъдем заедно и за дълго. Всичко започна преди десет години. Бяхме млади и красиви, влюбени, свободни и игриви. Обичахме се и се мразехме, разделяхме се и отново се събирахме докато не разберем, че сме създадени един за друг. Тогава той ми каза: “Ще се омъжиш ли за мен?” Погледите ни се срещнаха, а той допълни: “Искаш ли пръстен?” А аз отвърнах: “Не! Искам голяма, наистина голяма кухня.”

И знаех коя ще бъде тя. Елегантна и красива, удобна и функционална, просторна и по европейски стандарт. Уникална, тя е Unitec с немски произход и добри качества.

Той отвърна: “Кухня?!”
Аз отговорих: КОМО!”

Историята продължава...



Да, родени бяхме един за друг... пардон, една за друга.
От една страна той обича приятелските сбирки, а тя да готви. Той е привърженик на домашния уют, а тя обича да го създава. Тя предпочита хубавото вино, а той нейната храна, приготвена с любов... но и двамата ги влече хубавият начин на живот.

Водени от силното им чувство за съвместен живот, той и тя изградиха дом, чието сърце беше мултифункционална, незаменима и висококачествена кухня.

Тя е изключително стабилна и издръжлива, със стенен монтаж, стандартно оборудвана с вградена техника и повдигащи се врати, подходящи за скриване на електроуредите. Така тя е винаги уютна, добре подредена и елегантна. Да, това е изключително важно, за да се чувстваме щастливи и свободни по време на кулинарните ни страсти. Затова заложихме на системата AVENTOS, която осигурява плавно и естествено движение на тялото.

От друга страна, тя включва Sensys механизъм, осигуряващ безшумен режим на отваряне и затваряне за повече комфорт и функционалност. А за плъзгащите компоненти, избирахме водачи в стил Profi - ново поколение за безшумно плъзгане, вдъхновено от принципа на призмата. Умно решение, нали?

Корпусът й е с двустранно покритие меламин, високо натоварване на кантовете и фини ръбове.

Цветът? Бял, разбира се – чист, сияещ, предвещаващ добро... също като любовта.



Що се отнася до разнообразието от възможности за оборудване – в КОМО има всичко, включително висококачествен, ергономичен и модерен дизайн, позволяващ организацията в кухнята да е безупречна. Готварски книги, принадлежности, бяла техника и не само... в кухня КОМО има място за всичко, а цялостната визия е такава, каквато винаги сте искали – истинска, ваша... близка до вашето сърце и това на семейството, както и на приятелите.

Но тя не е единствената. В КОМО има много като нея. Заповядайте в кухненския свят КОМО и открийте своето щастие тук. (линк към страницата с кухните). Заслужава си да отделите време за вашата кухня – КОМО експертите знаят какво е най-добро за вас.