Остават броени дни до Коледа, но преди да се насладим на светлия семеен празник, трябва да подберем подаръци, които да поставим под елхата за любимите си хора.

Истината обаче е, че натовареното ежедневие и задълженията в офиса не позволяват на мнозина да отделят необходимото време за пазаруване и поради това, притиснати от времето, правят не най-подходящите избори.

За щастие приятелите ни от COMO съзнават, че денят на повечето от нас е запълнен от ангажименти в офиса и затова на 16 декември (петък) хипермаркетът ще е с удължено работно време и ще е отворен до 22 часа. А до 18 декември ще получите и безплатна доставка при покупка над 500 лева.

Идеи за коледна украса на дома



Това обаче не е всичко – от 19 до 22 часа през въпросния 16-и декември ще има и специално намаление на избрани артикули, включително и на всички коледни продукти, за да имате възможността не само да купите подаръци за семейството и приятелите, но и за да поканите празничното настроение у дома и да превърнете апартамента си в уютно местенце, идеално за посрещане на предстоящите празници.

Идеи за коледни подаръци