Автор
Woman.bg

Хипермаркет КОМО празнува 12 години безупречен стил

През месец април хипермаркет КОМО празнува 12-тата си годишнина на българския пазар. По този повод австрийската верига стартира редица активности, които предоставят атрактивни оферти, безупречен стил и неповторимо изживяване за потребителите.

Специалната кампания 12 години КОМО включва нов промоционален журнал с цени и отстъпки „Рожден ден“ до 50%. Така с настъпването на пролетта клиентите могат да открият своя неповторим стил в широкото разнообразие от категории за дома – например, да освежат всекидневната, да добавят уют и комфорт към спалнята или да обновят кухнята, следвайки съвременните тенденции в дизайна.

От днес до края на месеца КОМО провежда нестандартна кампания с разнообразни награди. Всеки посетител на магазина в София (бул. Околовръстен път 267) може да участва в празничната игра на КОМО. На ключови места в шоурума ще бъде скрито магическото число 12, а КОМО ви кани да го откриете и да се снимате с него. След това само трябва да качите снимката на създадената за рождения ден страница como12.bg. КОМО ще насърчи готовите да се впуснат в това приключение със седмични награди – комплекти за декорация на всекидневна, спалня и баня. А на края на месеца всички участници ще се борят за голямата награда – стилен диван в цвят по избор. Пълните правила на кампанията може да откриете на como12.bg.

През годините хипермаркет КОМО се утвърди като една от най-разпознаваемите марки и магазини за качествени, модерни и функционални мебели и аксесоари за дома. 12 години КОМО означава признание и доверие в една от най-важните стъпки при обзавеждането, а именно създаването на уют и топлина. Магазин КОМО, един от общо петте филиала на австрийската верига К. Лудвиг, е създаден през 2005 г. и е единственият в България. Останалите 4 шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ от над 40 000 кв. м.
Заповядайте през целия месец април и празнувайте с КОМО 12 години безупречен стил!