В днешния съботен ден решихме да зарадваме ценителите на изтънчената естетика със статия посветена на един невероятен семеен апартамент, намиращ се на остров Lilla Essingen, Швеция.

Интериорът на това тристайно жилище представлява не само истинска наслада за очите, но и ви предлага възможността да почерпите идеи за вътрешната декорация на собствения ви дом.

Местнецето е издържано изцяло в светлата тоналност, като преобладаващият цвят е бял, което създава усещането за хармония и спокойствие, но без и капка помен от студено и безлично излъчване.

Минималистичният дизайн и добре използваните и разположени малки детайли превръщат пространството в истински шедьовър на архитектурната и дизайнерска мисъл.

Във въпросният апартамент се срещат красотата, удобството и функционалността, които, се преплитат и създават бленувания от мнозина дом.

Несъмнено това, което най-много ни впечатли в този прекрасен дом, е просторната тераса с площ 30 квадратни метра – на нея можете да изпиете сутрешното си кафе или да се отдадете на релакс след работния ден. А гледката от нея е просто прекрасна...