Разчупваме съвременните кодове на интериорния дизайн, въвеждайки модулни системи от бюра, вградени маси и много още.

Цел №1 - оптимизиране на пространството

Преди т.нар. "кабинет" - пространството, посветено да работата, заемаше огромно място в дома. В миналото семействата са отделяли цели помещения за изграждането му. Масивни материали, забележими мебели и аксесоари... да, някога така се е правило. Днес, правим място на минималистичния стил, функционалността и удобството. През последните няколко години наблюдаваме нарастваща тенденция сред младите предприемачи, които все по-често работят от вкъщи.

Семейни или не, всеки един от кадрите на "новото време", желае да съхрани домашния уют, като успоредно с това разполага с всички професионални удобства.

Шкафчета, бюра, рафтове, кутии и не само... Всичко трябва да бъде на мястото си без да прекрачва прага на личното пространство. Редом с интериорните дизайнери преразглеждаме принципите на домашния офис, установявайки нови правила.

Колко му трябва на човек, за да върши своята работа? По-мобилни от всякога, ние можем да реализираме своите идеи отвред! Наистина ли са необходими обемни кожени кресла, бюро от масивно дърво, дебели килими и библиотеки по стените? Не разбира се. Днес залагаме на изчистените линии. Пространството е също много важно. Така ние даваме свобода на творчеството си и можем волно да развиваме мислите си в правилната посока. Убедете се сами! На пръв поглед рафт, но служи за маса! Същият този може да бъде използват и за други цели, включително пространство за украса по празници и др.

Водени от силните ни чувства за естетика и стил, повечето от нас избират вградените мебели, които спестяват пространство, осигурявайки ни пълна функционалност.

Направлението да работим вкъщи - Нео-символизъм

Жените сме много добри да изтъкваме себе си и своите предпочитания. Харесваме красивите неща и правим всичко възможно да си ги осигурим. Като този модел бюро, което е олицетворение на съвременната работеща дама. Кой е казал, че щом ще работим от дома, обстановката трябва да бъде "стерилна"?