Сещаме се за поне 37 цветисти етикети, които да налепим на неочаквания плейбой Брадли Купър, но ще го направим на ум засега.

Комикът, който стана известен с ролята си в комедията „Последният ергенски запой", изживява славата си на пълни обороти, стараейки се да вкара в леглото си 90% от достъпните мацки в Холивуд, а и не само там.

След серия зашеметяващи попадения през последните 2 години като провален 4-месечен брак с Дженифър Еспозито, кратка авантюра с Камерън Диаз и подла афера с Дженифър Анистън, дойде ред и на Рене Зелуегър.

40-годишната звезда от „Бриджит Джоунс", която отдавна не се радва на успехи в личния си живот, прекара последните няколко месеца в романтичната прегръдка на Брадли.

Лъчезарната блондинка отслабна неузнаваемо и сякаш свали 10 години от лицето и тялото си.

Двамата с Купър изглеждаха много влюбени, забавляваха се в секси Барселона в края на лятото, а съвсем наскоро и във Ванкувър.

Но господин Непостоянен отново прекали, ако вярваме на слуховете.

Според близки негови приятели актьорът, който се снима заедно с Джесика Бийл в A-Team, заявил на Рене, че има нужда от повече лично пространство.

За да засили излъчването си на холивудски Казанова, 34-годишният актьор подчертал, че не е готов да се раздели отново с ергенския си начин на живот.

Не стига това, ами през изминалия уикенд стана ясно, че палавникът започнал да флиртува с невзрачната продуцентка Холи Уирсма.

Анонимни източници твърдят, че главоломният обрат изненадал Зелуегър и тя била силно объркана от създалата се ситуация.

Рене изобщо не притискала непокорния Брадли към сериозно обвързване, а по-скоро се наслаждавала на неговата компания.

Точно затова била неподготвена при появата на следващата златна рибка на похотливата кука на Купър.

Ние ще следим какво ще се случи с двойката, въпреки че не очакваме продължение на любовния роман. По-скоро се чудим коя следва след Холи...