Съвсем скоро новият албум на Лейди Гага, "The Fame Monster", ще бъде напълно завършен, отпечатан на дискове, украсен със запомняща се обложка и пуснат в продажба.

С толкова семпла информация могат да се задоволят само хора, за които Гага не е диагноза и не биха се изкушили да притежават нещо повече от компакт диск с новите й песнички.

Лейдито ще пусне и луксозна, лимитирана версия на албума, която ще се озове в ръцете на най-верните й фенове.

Като казваме луксозна, имаме предвид направо уникална. Обложката ще бъде под формата на книга, представляваща истинско произведение на изкуството.

В нея ще има и три специални подаръка - платинено рус кичур, собственоръчно написано послание от Гага и пъзел.

Изданието ще бъде илюстровано, ще има много снимки, хартиени кукли, чифт 3D очила и документирани случки от личния й живот. И всеки ентусиаст ще трябва да плати 100 долара за удоволствието.

Музикалното оформление на новия албум също ще бъде впечатляващо. Освен най-големите хитове от предния й албум, ще могат да се чуят и още 8 нови трака, един от които е дуетът й с Бийонсе - "Telephone".

И за да завършим с новостите около Лейди Гага, трябва да споменем, че се задава и турнето "The Monster Ball Tour", за което в момента певицата усилено се подготвя:

"Тренирам по 2 часа на ден, за да се подготвя за турнето. Превключила съм на механичен режим. Правя кардио, вдигам тежести, репетирам танци. Искам да подготвя цялото си тяло и да издържа всички шоута".