Днешната рубрика "На коя повече й отива" ще бъде по-специална.

Не само, защото ще ви покажем четири двойки звезди, които без да искат са се облекли еднакво, а и защото дамите от снимките са ни особено симпатични.

За добро или за лошо, знаменитостите често правят гафове с облеклото си.

Винаги си представяме как стилистите им се промъкват незабелязани в гардероба на конкурентките и най-нагло крадат идеи. Слава богу, това си остава само сцена от развинтеното ни въображение.

И така, започваме с първата звездна двойка, направила белята - Риана и Наоми Кембъл.

Роклята, чийто дизайнер е Alexander Wang, се появи върху прекрасните тела на двете тъмнокожи диви.

Риана я облече за сватбата на свой приятел в Италия, а Наоми на 4-тите Годишни рок награди на черните момичета в Ню Йорк.

След тях попаднахме на други две красавици - един от култовите супер модели на 90-те, Иман, и бившето момиче на Джеймс Бонд, Ева Грийн.

Двечките са с блестяща, дълга до земята рокля на Donna Karan.

Сега става напечено, горещо, чак парещо - посрещнете Меган Фокс и Амбър Роуз.

Красивата Меган, която стана лице на бельото на Armani, е с люляков вариант на мини рокличката на Antonio Berardi, а гаджето на рапъра Канйе Уест се премени във версията с червен цвят.

И сега, нека отдадем нужното внимание на две истински кралици на музиката - Мадона и Уитни Хюстън.

Мадж демонстрира уважение към приятелите си Доменико Долче и Стефано Габана, като облече тяхна леопардова рокля за общата им официална вечеря.

Завърналата се от страната на Боби Браун и наркотиците, Уитни Хюстън се появи в същата рокля, но на територията на дъждовен Лондон.