Иван и половинката му Вихра са се сгодили от месец, споделиха самите те пред списание ОК.

Двойката ще сключи граждански брак следващото лято, като, разбира се, ще има и купон. Без изненада, кум на сватбата на Иван ще бъде Андрей.

Иван и Вихра живеят от години без брак и имат четиригодишна дъщеричка - Ава. Телевизионният водещ признава: "Нямам нищо против брака, защото така ще направя жената до мен още по-щастлива.
Смятам да направя голям купон, който да продължи една седмица и Андрей със сигурност ще е кум, както аз му бях на неговата сватба". Въпреки че половинката му го окуражава, Иван обещава да не танцува и определя танцовите си възможности като „по-скоро смешни".

Булката се заканва да не слага бяла рокля, а „нещо по-шантаво". Вихра признава, че обича по-екстравагантния стил, „макар че Иван не ме подкрепя, но аз искам да съм шантава в деня на брака си".

За финал, риалити водещият категорично заявява, че „никога, за нищо на света не бих участвал в риалити формат, какъвто и да е той, защото това не е риалити формат, а риалити за пред хората, това е формат, зад който стоят редактори, които инспирират участниците да правят неща, които никога не биха направили".