След като навън става все по-студено, вече ти предлагаме да заровиш томахавката на войната с гаджето ти и спокойно да минеш на спортна вълна.

За целта ти предлагаме нашата селекция от няколко мъжко-женски предложения и две незаменими идеи за подаръци:

Този модел на Puma се появява за пръв път през 1981 г., предлага се както за жени, така и за мъже, тоест определено можеш да бъдеш в тон с приятеля си, стига само да пожелаеш и да се довериш на Puma. Cabana Racer II е спортна обувка за тичане и съответно е лека като перце, освен това съчетава в себе си традиция и модерни елементи.

Кожено яке на Ducati - идеален подарък за гаджето ти, особено ако е фен на Ники Хейдън или на Кейси Стоунър. Тази секси кожена дреха определено може да го накара да се почувства като световен шампион.

Ако пък си късметлийка като Анджелина Джоли и си имаш Брад, който да те повози на своето Ducati, няма какво повече да се чудиш.

Archive shirt - още един оригинален подарък. За тази риза Puma са бръкнали дълбоко в гардероба си. От фирмата са извадили традиционната карирана риза и са я ъпдейтнали подобаващо, като са й придали уникално винтидж усещане.

Другото интересно предложение от Puma e свързано с футбола и най-вече със световното първенство, което ще се състои през 2010 г. в Южна Африка. Специално за футболното събитие на следващата година от компанията са подготвили дамски и мъжки тениски, които представят африканските футболни тимове, спонсорирани от Puma. Серията се нарича Graphic Tee.

Ако приятелят ти е футболен запалянко и смяташ, че по време на световното няма да ти обръща кой знае колко внимание, зарадвай го от сега и вземи за двама ви по една футболна тениска. Да не говорим, че за един мъж жена с футболна тениска, особено ако не е неговата, е изключително секси.