Хайде дами, нека се разровим в дебрите на кръвните групи и да се опитаме да определим степента на сексуалност на половинките ни.

Всички знаем, че четирите кръвни групи крият в себе си много тайни.

Познавайки ги можем да си изберем най-здравословния начин на хранене, да открием лек за множество болести и не на последно място - да улучим най-подходящия партньор.

Този материал няма за цел да ви убеждава в неща, които на пръв поглед звучат дори наивно, но пък за сметка на това можем да се позабавляваме на гърба на кръвните телца в тялото на любимите ни мъже.

Кръвна група А

О, това са кръвожадните ловци. Обичат всякакви препятствия и упорито ги преодоляват. След това за кратко се наслаждават на победата си и отново се отправят да гонят дивото.

За тях е важно жената да изглежда недостъпна, а след като си я приберат като трофей, тя трябва от време на време да им напомня, че може да им избяга.

Кръвна група В

Тези пък са трудолюбивите „занаятчии". Те дълго, старателно и търпеливо работят над проекта си, а чак след това обират плодовете на труда си.

Дамите не трябват да бързат да отхвърлят този бавен, стабилен и понякога скучен ухажор, защото много рано ще разберат, че късметът е с тези, които оценяват сигурността и всеотдайността.

Кръвна група АВ

Ако си мислите, че женските игри на недостъпност ще ви помогнат да оплетете този господин в мрежите си, жестоко се лъжете.

Отказът и спазването на дистанция са игра, която ще се хареса на „ловците" от А група, но на тези нетърпеливи мъже ще се стори отблъскваща.

Той ще се откаже толкова бързо от вас, колкото и бързо се е увлякъл, ако не му покажете абсолютната си благосклонност.

Кръвна група 0

Този загадъчен мъж действа на жените като огъня на нощните пеперуди. Те се стремят към неговата страст и сляпо изгарят в нея. И точно поради тази причина той не харесва жени, които се влачат след него.

Той покорява женските сърца леко и непринудено, докато не го повали стрелата на Амур. А влюби ли се в дама, която дълго остава безразлична към качествата и очарованието му, преживява участ, подобна на пратените в Ада.