Ноември ще бъде ослепително рус и напук на традиционния студ, който носи, ще сгрява със сексапил.

Да, знаем, че се сещате за поне 157 блондинки, които могат да повлияят така на следващия месец, но само една от тях е корица на българското издание на „Maxim".

Тя се казва Ралица Иванова и е на 24. Родена е във Варна, но от няколко години живее в САЩ, при това в слънчева Флорида.

Трябва да признаем, че блондинките рядко са слабост на екипа ни (все пак сме жени...), но все очакваме тази, която ще преобърне мнението ни.

Е, Ралица определено няма да успее в това начинание, обаче си заслужава да се види. Фотосесията й е заснета в Лос Анджелис, а самата госпожица изглежда типично по американски - устни, едва забележимо очертани с молив, подчертани очи и перфектна кожа. Да не забравяме и усещането за неопределена възраст, разбира се.

Не знаем колко силна е била намесата на илюзионистите (наричани още „майстори на Photoshop-а), но Ралица е достойна корица.

Освен нея, почитателите на списанието, което не се вълнува от сексапилните данни на поп-фолк звездите, ще минат и на отсрещния полюс, при брюнетките.

Тяхна изкусителна представителка е Елица Любенова, която остана на второ място в конкурса Мис България тази година.

Зеленооката Ели за първи път се разкрива толкова щедро пред обектива, а сме сигурни, че няма да е и последен.

В галерията вижте ексклузивни кадри на двата най-горещи полюса през ноември.