Има една съвременна мъдрост, че жените си падаме по лоши момчета, но накрая се омъжваме за добри. Някои жени не са много-много почитателки на брака, така че днес ще обърнем повече внимание на този прекрасен феномен - лошите момчета.

Лошите момчета са забравили за клишетата. Те няма да ни питат дали ни е боляло, когато сме паднали от Рая; няма да ни обясняват, че бащите ни са били крадци, защото са откраднали звезди и са ги сложили в очите ни; няма да ни разказват за цветя, които са били най-красивото нещо в деня им, докато са видели нас... Лошите момчета ще са директни, няма да си играят игрички и няма да прикрият искрените си желания

Лошите момчета са искрени. Те няма да ни лъжат, че са само наши и никога няма да ни изневерят. Така че не могат да ни изненадат толкова лошо. Ще бъдат директни, няма да скрият нищо, дори може да са леко груби и прекалено straight forward, но със сигурност искреността им е някак пленителна.



Лошите момчета ще ни защитят при нужда. Ако попаднем в ситуация, където мъжът трябва да се намеси (някой ни коментира просташки, повиши ни глас, обиди ни или дори ни посегне), тези момчета не се колебаят. Скачат да защитят нас и честта ни, наистина не се притесняват да влязат в словесен или ръкопашен двубой. Това, разбира се, не значи да преминават границата на благоприличието, но е адски привлекателно да знаем, че мъжът до нас е силен, решителен и е готов да се намеси в някоя неприятна за нас ситуация.

Лошите момчета не са скучни. Просто е невъзможно да излезете с такъв господин на среща и той да няма какво интересно и забавно да ви сподели, без да ви отегчи. Много от лошите момчета си падат по адреналиновите преживявания - скокове с парашут, скално катерене, сноуборд, бънджи и други, но по-важното е, че някак винаги се озовават в нетрадиционни ситуации, а после историите са крайно интригуващи. И ако се озовете с такъв тип мъж във връзка, може да не ви е най-спокойно или приятно, но със сигурност няма да сте отегчени никога.

Лошите момчета са поддържани. Може да не са с фигура на модел на бельо, но повечето от тях държат на себе си. Да, наистина това е повлияно най-вече от голямото им его и високото им самомнение, но надали ще видим много мъже с излъчване на bad boy, който да изглежда отпуснат и размазан от живота. Не и по този начин.

Лошите момчета са секси. Те гледат лошо, излъчват феромони, макар и съвсем да не е задължително да са с татуировки, обеци, кожени якета и приходящия огромен мотоциклет. Просто с външността и поведението си показват, че са бунтари и в никакъв случай не са от породата на гладко обръснатите мъже с изгладени ризки и перфектен възел на вратовръзката.



автор: Благовеста Дамянова