Сигурно на много от вас се е случвало да прекарат чудесна първа среща с човек, от когото сте привлечени, но след нея контактът ви с него внезапно да приключи и така и да не се стигне до втора среща.

Понякога искрата между двама души просто не пламва или по-често симпатиите са несподелени. Но защо се случва така? Понякога отговорите могат да бъдат любопитни и дори забавни. Ще ви дадем няколко примера:

"Защото използва същия прах за пране като баба ми"

Не е секси да му напомняте на баба му. Една жена трябва да ухае на женственост и сексапил, затова преди среща наблегнете върху избирането на подходящ парфюм. Препоръчително е той да не е тежък и да отговаря на възрастта ви. Лекият и ефирен аромат е подходящ избор.

"Постоянно ме прекъсва, докато говоря, за да ме поправи"

Да, това е особено напрягащо, особено ако все още не сте достатъчно близки. Дори и да не сте впечатлени от изказа на човека, с когото сте излезли, но определено бихте искали да продължите контакта с него, се въздържайте от забележки. В бъдеще ще имате достатъчно време да му въздействате.

"Прекалено е взискателна към храната"

Разбира се, че всяка дама е загрижена за фигурата си, но не е признак на добър вкус да го демонстрирате твърде очевидно на първа среща.



"Има ниска хигиена"

Бъдете сигурни, че ако похапвате нещо мазно и си пипнете телефона, без да си измиете ръце, той ще забележи и определено няма да е очарован. Мъжете умеят да забелязват подробности, на които ние не придаваме особена важност. Така че преди първа среща обърнете внимание на маникюра, прическата си и всички подробности, касаещи външния ви вид. Не забравяйте, че колкото и добре да сте гримирани и колкото и изкусително да изглежда тялото ви в тази рокля, ако косата ви е омазнена, а ноктите неподдържани, трудно ще спечелите симпатиите му.

"Защото се държеше твърде грубо"

Очарователно е, когато защитаваме мнението си, което се различава от това на събеседника ни, но изпадането в крайности не е препоръчително. Някои дами също предпочитат да изградят бариера между себе си и човека срещу тях, за да демонстрират самочувствие и да бъдат по-интересни за него, но това старание не бива да се превръща в груба надменност.



Четете още: Как да познаем плейбоя