Заговорихме се тук и установихме, че повечето от нас предпочитат мъже над 40. Разбира се, остарели като катедрали, а не като цървули. А най-прекрасни са именно зрелите мъже - със стил и вдъхващи спокойствие. Никак не е случайно, че много от нас се заглеждат по прошарени господа със стил и самочувствие, защото излъчването им определено е по-специално. Причините да харесваме точно такива мъже никак не са малко.

Зрелите мъже са уверени. Това съвсем не значи, че са груби или нетактични. Просто излъчват онова спокойствие и категоричност, които могат да бъдат адски привлекателни.

Зрелите мъже знаят какво искат (и как да го получат). Наясно са с вкуса си и това е причината и много от тях да изглеждат добре: експериментирали са с цветове, модели и марки, така че знаят кое им отива и се връзва с личния им стил.

Зрелите мъже няма да ви губят времето. Те не играят игрички, не са наивни, досетливи са, ще са директни и няма да комуникират с недомлъвки. И ще знаете, че ако се занимават с вас, искат да се занимават с вас и случаят не е да не са наясно със себе си.



Зрелите мъже не се колебаят. Ако сте във връзка с такъв, той ще знае какъв цвят чаршафи иска, какъв филм му се гледа, какво ще поръча в ресторанта и каква вратовръзка да сложи за вечерта. Няма да усетите дори и полъх на колебание, нерешителност или неспособност за взимане на решение.

Зрелите мъже не водят жените, които харесват, на по парче пица на крак. Обикновено имат изграден вкус и ще изберат хубаво и подходящо място за романтична среща или дори нормална вечеря; не е задължително това да е скъп и лъскав ресторант, но със сигурност ще измислят как да ви впечатлят и то с лекота.

Зрелите мъже са идеални за запознанство с родителите ви.
Да, в началото може да има лек шок, ако има възрастова разлика между вас и вашия избраник, но след това е много вероятно да го одобрят - ще решат, че ще ви повлияе добре, ще успокоите малко ритъма си на живот, няма да сте толкова "луда глава"... За което, разбира се, са прави, а и няма да ви занимават със забележки и критики спрямо него.

Зрелите мъже знаят как да ви покажат интереса си към вас. Те са с обноски, често са направо изискани. Не се притесняват да заговорят дами, които са привлекли вниманието им, не са стеснителни, така че и вие няма да имате съмнение, когато един такъв мъж се заинтересува от вас - той ще го покаже елегантно, но достатъчно ясно, за да сте сигурна, че случаят е точно такъв.

автор: Благовеста Дамянова