Специални, различни и мегалуксозни - такива са играчките на богатите във всеки аспект. И това, разбира се, важи и за секс играчките. Тук сме ви подбрали няколко наистина специални артикула, които са впечатляващи и като визия, но и като цена.

Вибратор за 1 млн. долара

Възможно ли е да съществува вибратор на цена милион долара? Абсолютно възможно. Той е обвит в платина и 1000 розови сапфира, диаманти и перли. Една от перлите (която играе роля на бутон за пускане) може да се сваля и да се носи отделно като огърлица – все пак дали сте 1 млн. долара, така че не е лошо все пак някога да поносите бижуто пред хора! Създатели на тази играчка са Колин Бърн и Никол Галъс, а творението им вече има голям успех на изложения в Азия.


Вибратор с 18-каратов диамантен пръстен – 59 154 долара

Не само че вибраторът е обвит в бяло злато, но и част от него може да се носи отделно като пръстен, който е със скромните 177 диаманта. Освен всичко се предлага в различна големина, така че луксът е пълен.

Златен вибратор – 15 000 долара

Съвсем истински, буквално златен вибратор (не само в метафоричен аспект!). Покрит е с 18-каратово злато и тежи 141 грама. Продава се от шведската компания Lelo, които наистина са майстори в детайла: при закупуване получавате както има специална кутия, така е чантичка от сатен (за да го носите със себе си навсякъде, където пожелаете).

Секс кукла

Но не просто обикновена секс кукла, а такава на симпатичната цена 23 080 долара. Историята обаче е повече от любопитна: създателят на куклата е 50-годишен бизнесмен, който я е проектирал по снимки на своята починала приятелка. Дизайнът му отнел 18 месеца. Куклата тежи 58 килограма. Изглежда като истинска, има титаниев скелет, добра имитация на кожа и стави, а приликата в лице била поразителна (според създателя ѝ).

Четете още: 10 от най-чувствените пози в Кама сутра