Когато се отдаваме на интимни ласки с любимия човек, почти всичко е позволено, стига да харесва и на двамата. Лошото е, че понякога много жени изричат реплики, които могат да развалят всяко мъжко настроение за приятни преживявания в спалнята. Ето някои от тях, които задължително трябва да избягваме.

"Според теб напълняла ли съм?"

Ще отговори "Не!". Или "Да!". Или "Защо точно сега ме питаш това, ти луда ли си?!". Във всеки случай мъжете наистина не се интересуват от иначе неприятните за нас два килограма, които май сме качили през последния месец. И със сигурност този момент на свръхблизост не е правилният за задаване на точно такива въпроси.

"Какво ще кажеш за този сутиен? Взех си го от..."

Мъжете не се интересуват от това, ама наистина. За тях е важно да сме красиви, секси, провокативни, интересни и привлекателни за тях, а не каква марка бельо носим. Добре е да запомним това, колкото и да се гордеем с нови гащички и как ни стоят.

"Това откъде си го научил?!"

Той се старае повече от обикновено и демонстрира съвсем нови движения, които никога не е използвал. Какво означава това? Дали има друга и тя му ги е показала? Дали има много други и вие сте само брънка в невероятния му плейбойски живот? Това наистина може да се превърне в проблем, ако ние го превърнем в такъв. Със сигурност изричането на такъв въпрос означава категоричен край на забавното изкарване на вечерта. А какво трябва да направим всъщност, ако се окажем в такава ситуация? Да се насладим на момента и да не си задаваме излишни въпроси.

"Не си се обръснал много добре май..."

Е, кой може да спечели от това?! Със сигурност не той или вие. Дори да не се е обръснал добре където и да било по тялото си, надали в нагорещения момент в леглото, той ще се изстреля към банята, за да се доепилира се почувствате вие по-добре.

"Изключих ли фурната?"

Това е ужасно и наистина е кошмар да се питате дали сте изключили някой електроуред. Оказва се, че обикновено сте. Но това не ви успокоява в конкретния момент на паника, знаем. И все пак, ако точно в момент на удоволствие си мислите за ютията, машата или печката, това няма да остави особено позитивно впечатление у мъжа за това какво е за вас преживяването ви с него.

"Много съм уморена..."

Той ще го разтълкува като "Хайде ти да се занимаваш с движенията, а аз само да си лежа?". А все пак е честно усилията да се поделят по равно, както и удоволствията, нали така? Разбира се, в някои случаи единият от двамата е по-активен, а в други - другият. Но нека не се показваме като мързеливки в леглото.

Четете още: В коя възраст жените се радват на най-страхотен секс