Американският лекар Майкъл Вин дава 10 съвета на мъжете на основата на даоизъм – древна китайска философска система.

Ако мъжът до вас има проблеми в леглото, можете да потърсите тяхното решение тук.

1. Един мъж не трябва да прави секс ако е преял. На пълен стомах значително намалява производството на сперма, а може дори да навреди на далака си. Сексът на гладно е много по-добър, тъй като всички сили са насочени единствено към постигането на удоволствие, а не към храносмилането. След половият акт е добре мъжът да хапне нещо сладко, но не и захарни изделия, най-добре е да си възвърне силите с плодове – банани, смокини. Те най-добре възстановяват сексуалната енергия и вероятно половинката ви ще бъде готов да повтори любовните сцени.

2. Мъжът трябва да избягва секса в нетрезво състояние. Силният физически стрес, който всъщност представлява сексът, в такова състояние може да увреди белите дробове и да наруши дишането. Освен това след употребата на голяма доза алкохол един мъж не може да контролира притока на сперма, а това може да доведе до бърза еякулация.

3. Изпразнете пикочния си мехур 20 минути преди полов акт - това важи и за двата пола. Пълният мехур ще окаже натиск върху бъбреците ви и няма да ви позволи да се отпуснете по време на секс.

4. Не се занимавайте с тежък физически труд преди и след секс. Това ще отнеме от силите ви и ще бъде пречка за сексуалната ви енергия.

5. Избягвайте да имате сексуален контакт ако сте в неблагоприятно състояние - отново важи за двата пола. Ако правите секс ако сте болни или в стрес, тъй като сексът може да доведе до дисбаланс и може да ускори развитието на леки заболявания.

Очаквайте продължение