Секс уроци: Възможно ли е физиологично да не мога да получа оргазъм

"Здравейте! Бих искала да попитам каква е причината да не мога да получа вагинален оргазъм по време на секс?

Опитвала съм с различни партньори, но ефектът така и не е достигнат.

Дори не съм сигурна, че съм успявала да свърша с пръсти.

Възможно ли е физиологично да не мога да получа това върховно удоволствие?"

По статистика само 30% от жените могат да получат точно вагинален оргазъм. Обаче добрата новина е, че освен вагинален оргазъм, ние жени, притежаваме щастието да получаваме още клиторален, анален, маточен оргазъм, поне един от тях вие със сигурност можете да получите.

Вагиналният оргазъм е директно свързан със особеностите на влагалищни ви стени. Има жени, около 30%, които имат повече нервни окончания и по-силно развити мускули (което лесно се постига в рамките на един месец с помощта на техники от ВУМбилдинг). Но така или иначе е важно да добавите стимулация на клитора.

Самият вагинален оргазъм прилича на вълна и не винаги и самата жена разбира дали има оргазъм или не. Той е доста фин. За разлика от женската еякулация, която лесно можеш да получиш чрез натискане на G-точката. Тя се намира в горната част на вагината на 3-5 см навътре, още един ориентир за да я намериш - тя се намира точно на вътрешната страна на клитора.

Самото движение трябва да бъде направено от партньора с трети и четвърти пръст. При правилна стимулация 90% от жените получават женска еякулация, а и няма как да я объркаш - ще имаш доста течност и удоволствието наистина е върховно!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg


Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.