Днешният въпрос в рубриката „Секс уроци”, в която Наталия Кобилкина отговаря на вашите въпроси, е доста нестандартен и предполагаме, че ще предизвика бурни реакции у вас.

Ето го и него:

"Здравейте, казвам се Калин Георгиев бих искал да коментираме темата за аналния секс. От известно време ми доставя удоволствие, когато правя секс с партньорката ми да ми пипа дупето и дори да си пъха пръстчето вътре. Това беше преди една година, оттогава започнах и сам да се задоволявам като се пипам и си пъхам пръстите,започнах да си пъхам разни предмети с формата на член и стигнах до моя дезодорант.

Наистина ми доставя удоволствие най вече когато ануса се разтяга и отваря. Искам да знам мога ли да си навредя и имали някакъв риск от тази моя страст и начин на задоволяване? Имам и хемороиди които по някога се пукат и кървят но това става когато ми е малко смазката иначе когато имам нещо в дупето си неги усещам даже след това ми е хубаво.

Благодаря ви предварително и ще се радвам ако ми дадете компетентен отговор. Ако желаете може да разговаряме и по телефона."

Здравейте, в ануса при мъжете се намира простатата, аналог на женската G -точка. И това наистина може да им дава много силно удоволствие.

Бих ви препоръчала да се консултирате с лекар относително хемороидите, защото може да бъде опасно за вашето здраве и разбира се смазката в такива случаи е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

И моля ви, имате много голям избор на вибратори в секс-шоповете, изберете най-подходящия за вас и не използвайте дезодорант.

Анусът е част от тялото, която също има нужда от грижи.

И наистина той може да бъде голям източник на удоволствие при двата пола, само че има три правила: винаги трябва да бъде измит с анален душ, използвайте лубрикант и преди секс масажирайте с пръсти.

Правете това, което ви доставя удоволствие.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg


Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.