Автор
Кристина Кирова

Поведението, с което печелим мъжете

Дори и често да не го признаваме, в днешно време правим какво ли не, за да предизвикаме вниманието и симпатиите на мъжете.

Освен че трябва да бъдем стриктни и безкомпромисни към външния си вид, е необходимо да се замислим по какъв начин въздействаме с поведението си върху противоположния пол. Всъщност чрез отношението си можем да бъдем много по-сексапилни и привлекателни, отколкото с красивата си външност. Един от най-ярките примери за това е Клеопатра – жената, успяла да накара едни от най-високопоставените мъже да изпълняват желанията й и то без да притежава завидна хубост. И благодарение на поведението си, тя остава в историята като една от най-големите изкусителки. Каква е формулата според колегите от MEN UNITED да се харесаме на мъжете?



Бъдете уверени в себе си

Самочувствието и усмивката са най-силното оръжие на една жена и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-бързо ще откриете колко господа умират за компанията ви. Щастливите и уверени хора винаги са привлекателни. Обърнете внимание върху положителните си страни и никога не спирайте да се опознавате и развивате.

Пефектната жена = мистерия

Загадъчните дами са мечтата на всеки мъж, защото той обича да бъде провокиран. Кой не би бил привлечен от неизвестното и интересното? Не разкривайте твърде много информация за себе си, накарайте го да иска да научава нови неща за вас постоянно. Освен това не се съгласявайте с всичко, което той ви предлага.

Не прекалявайте с предизвикателните тоалети

Както вече споменахме, мъжете харесват това, което възбужда въображението и интереса им. А непремерената голота издава повече, отколкото трябва и за секунди ви превръща в лесна мишена в неговите очи.

Проявявайте чувство за хумор

Жената, която умее да оценява хумора и да проявява умерена ирония и самоирония, винаги е привлекателна за мъжете. Животът е твърде кратък, за да се приемаме твърде насериозно.



Бъдете изрядни

Преди всичко една дама трябва да излъчва чистота. И вместо да се мислите за тежък грим и екстравагантно облекло е хубаво да се постараете да бъдете изрядни и поддържани. Обърнете внимание на маникюра и други детайли във визията си.

Позволете му да се грижи за вас

Мъжете обичат да закрилят и да се грижат за дамите си, защото този инстинкт е заложен в природата им. Затова жената трябва да бъде нежна и крехка, да оценява грижата, която получава и да не отказва помощ от мъжа до себе си. По този начин той се чувства пълноценен, полезен и желан.



Вижте какво посъветвахме и колегите от MEN UNITED:

Как да се харесаме на жените