Празниците са времето, когато се събираме с роднини или просто прекарваме време с любимия мъж. И колкото и да е прекрасно това, съвсем логично е да се замислим кое е по-хубаво - да живеем с мъж или да сме си сами, дори да имаме сериозен приятел.

+ Сутрин се будите, когато вие си решите.

- Заспиването заедно и гушкането вечер определено липсва.

+ След работа в делничните дни и целият уикенд са си само за вас.

- Дори да си организирате прекрасно свободното време, все пак понякога сте самотни.



+ Не се налага да готвите за никого, а винаги можете да си спретнете салата, сандвич или да си поръчате нещо с доставка.

- Има мъже, които са превъзходни кулинари, а ако си имате вкъщи такъв, все някак ще го прилъжете да ви сготви.

+ Ако сте на диета, никой няма да ви яде наоколо вкусни сандвичи, ребърца, огромни пържоли... Спираме, защото се размечтахме.

- Факт е обаче, че много мъже са значително по-стриктни, когато става въпрос за хранителни режими в съчетание с тренировки. На нас все ни се иска да си хапнем нещо сладичко, а един мъж, който спортува редовно, може да ни помогне в сложното изпитание, наречено "отслабване".

+ Със сигурност няма да ни се налага да гледаме екшъни, фантастики и сериали с битки и хвърчащи крайници..., освен ако не искаме. А ние НЕ искаме.

- На романтичните филми не е лошо да пуснем по някоя сълза сами, но е съвсем друго, когато има в кого да се гушнем на по-емоционалните моменти.

Четете още: Защо харесваме зрелите мъже



+ Цялото място в гардероба и на поставката за обувки си е само за нас. И, да, съвсем нормално е ние да имаме повече обувки от мъжете си, а така няма да има кой да се оплаква от това.

- Срам, не срам, мъжете са определено по-силни от нас. Поне повечето. А понякога дори развинтването на капачка от буркан е сериозно физическо изпълнение, а забиването на пирон на стена, за да закачим картина, е свръхусилие.

+ Далеч сме от идеята, че мъжете са мърльовци, но са, така да го кажем, по-разхвърляни и необръщащи внимание на реда и чистотата от нас.

Автор: Благовеста Дамянова

Четете още: За какво лъжат мъжете?