Малко от нас си дават сметка всъщност колко може да бъде прекрасен животът на необвързаната жена. Особено трудно е за тези, които са в период на преживяване на тежка раздяла.

Но истината е, че понякога най-доброто, което можем да направим за себе си, е да останем сами в името на по-доброто ни душевно здраве, вместо да правим компромиси, заради любов, която единствено ни изтощава и вече не ни носи нищо положително. Всеки човек има нуждата да бъде обичан и да споделя живота си с другиго, но това е редно, единствено когато е сигурен в чувствата си и не изпитва мъчителни съмнения. Предстои да си поговорим за очарованията, които поднася живота на свободната жена.

Вечерите по женски

Какво по-хубаво от вкуса на свободата, който можем да усетим в чаша вино, споделена с близки приятелки? Сега е моментът да се отдадете на забавления и сладки приказки с часове, които един ден, когато създадете семейство, ще ви бъде трудно да отделите. Точно в този период от живота си разполагате с цялото си време и единственото ви задължение е просто да бъдете щастливи.



Готвите само за себе си

Съобразявате се единствено със собствения си вкус и можете да спазвате каквито диети пожелаете, без да имате ангажимент да приготвяте вечеря за друг.

Чистотата

Да не се залъгваме - мъжете цапат и пречат да поддържаме дома си приветлив, но истината е, че не можем без тях. Възползвайте се пълноценно от свободата си и се радвайте, че чистотата на апартамента ви зависи единствено от вас и не се налага да гледате лошо този, който се е осмелил да влезе с обувки в току що почистения хол.

Сексът

Насладете се на настоящия момент, в който можете просто да излезете навън и да се приберете, с когото си поискате. Или просто да излизате на срещи с различни мъже, докато не откриете своя човек. Фактът, че сте необвързани, не бива да се отразява драматично върху сексуалния ви живот, но разбира се трябва да бъдете и предпазливи. Веднъж Елизабет Тейлър беше казала: "С времето започваш да съжаляваш за всички сторени от теб грехове и за още няколко, които не си извършила".



Кариерата

Много често амбициозните жени остават сами за дълго време, но е добре да откриете златната среда. Не пренебрегвайте професията си, ако не срещате разбиране от любимия човек, но и не оставяйте кариерата да ви заслепи, а любовта просто да мине покрай вас. Докато не срещнете специалния човек, работете върху себе си и се съсредоточете върху работата си. Успелите жени са секси.