Автор
Woman.bg

Най-романтичните любовни признания от звездите

"Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите" е написал някога Антоан Дьо Сент-Екзюпери и е бил адски прав. Ще потвърдите, ако поне веднъж сте се влюбвали истински.

Понякога обаче любовта между двама души може да се опише с думи и подобни думи ни вдъхновяват да разпознаем истинската любов.

Днес за вас сме подбрали няколко цитата по адрес на любими същества не от кого да е, а от съвременните, обожавани, боготворени известни личности. Репликите са събрани от интервюта през годините, които известните мъже са давали за различни медии.

"Лесно е да снимаш едно прекрасно същество, дори да си го представяш, да изграждаш неговия идеален образ в главата си. Но това същество беше по-различно, сякаш мистично за мен. Ако не беше тя, никога нямаше да поема по пътя, по който съм поел. За моята светлина в живота, обичам те!", Чанинг Тейтъм за Джена Дюан.

"Как да не обичам такава жена като Камерън? Още със събуждането си, тя си казва: "Днес ще се опитам да вдъхновя хиляди жени по света", и го прави. Няма нищо егоистично в нея, цялата е прекрасна!", Бенджи Мадън за Камерън Диас.

"В случая не става дума да отвориш нетърпеливо всички кутии в душата на другия. Тук говорим за такива кутии, каквито не съм предполагал, че има в човешката душа, още по-малко да ги намирам за първи път", Калвин Харис за Тейлър Суифт.

"Честно, никога не съм бил от готините момчета. Нито пък от онези плейбои, които ще свалят всяка, никога момичетата не са си падали по мен. Ето защо моят истински живот започна когато срещнах нея - Емили. Започнах да правя нещата, които винаги съм искал да правя. Да срещам опората и подкрепата, която съм искал да срещна. Тя определено е много по-готина от мен, аз не съм типът, с който такова красиво момиче трябва да бъде. Истината е, че беше късмет - да срещна човека за мен, единствения човек, с когото искам да бъда", Джон Красински за Емили Блънт.