На много от нас ни се е случвало да фантазираме тайно за секс с обекта на нашите желания.

Всяка жена си има любима поза, в която удоволствието от секса за нея е най-голямо.

По-долу са изброени едни от най-любимите пози за секс на представителките на нежния пол, описани от xsex.info

Споделете с нас, чрез нашата анкета коя от изброените пози ви е най-любима.

Ти отгоре

Така ти определяш правилата на играта, а това е страшен афродизиак. Често, обаче, тук се включва и по-добрата стимулация на G-точката и клитора. Това може да накара всяка жена да изкачи максимално бързо стълбицата до върховното удоволствие. За допълнителна възбуда можете да помолите половинката си да очертае гърдите ви с език, а с една ръка да гали тялото ви.

Мисионерската

Тази поза е погрешно възприемана като много скучна и еднообразна. Но много жени обичат тази поза, не защото може да си полежат, както смятат някои господа, а защото тя стимулира всичките възможни центрове на удоволствие на женското тяло.

Полуправи

Това е секс поза, при която жената сяда на някаква равна повърхност, на нивота на талията на мъжа, така че проникването да може да се осъществи, докато мъжът е прав. Така при жената се гарантира изключително дълбок ъгъл на проникване, а интимните й части са плътно долепени до тези на половинката й, което увеличава възбудата още повече. Местата за тази секс поза са практически навсякъде, където може да се седне – върху бар-плота, в банята, върху пералнята и където се сетите още…

Поза лъжички

Жената е легнала странично, а любимият й ляга плътно зад гърба й, и прониква в нея по този начин. Гърдите и цялото тяло на мъжа са плътно прилепнали към това на жената. Едва ли има жена, която да не обожава усещането за силното мъжко тяло, прилепено към нейното. А и тази секс поза е идеална за непрестанни милувки от страна на мъжа по женското тяло.

Почти кучешката

Жената застава на четири крака, тук, разбира се, е най-добре мъжът да се е долепил до вас и да следва движенията ви. С едната ръка той може да обхване гърдите ви, а с другата да стимулирате ерогенните ви зони.

При тази секс поза се гарантира интимна близост и дълбоко проникване, което е адски възбуждащо и за двамата.