Понякога животът е твърде непредсказуем и дори когато сме напълно убедени в нещо, всичко може да се преобърне само за часове.

Днес ще ви разкажем историята на жена, която цял живот е била привлечена само от мъже, но само за нощ всичко се променя и тя се влюбва в своя приятелка. Как се случва това?

Главната героиня е Лили, която на 18 г. напуска родния си град, за да учи в университет. Когато заживява в студентското общежитие, единствената й цел през свободното време е да се запознава с момчета, с които има краткотрайни сексуални отношения. Причината за неутолимата й жажда за страст и мъжки ласки е, че в училище тя е била твърде заета с уроци и извънкласни занимания и не е имала никакво време за срещи с момчета. Но историята й е доказателство, че нищо в живота не се случва точно така, както го планираме:



„Когато започнах да уча в университета, единственото, за което мислех, беше секс. Исках постоянно да излизам с различни момчета и да се забавлявам. Съквартирантката ми в общежитието беше много мило и симпатично момиче и се казваше Лили, също като мен. Определено се различавахме – нейната половина от гардероба беше пълна с момичешки розови рокли, а моята с много чифтове сиви джинси и блузи. Въпреки че тя беше толкова мила и отзивчива, често ме напрягаше и аз винаги си намирах причина да излизам. Но един ден се разболях и имах нужда да почивам, а Линдзи се грижеше за мен и беше наистина много мила. Не след дълго станахме добри приятелки. Излизахме заедно, ходехме по клубове и дискотеки и дори започнах да нося рокли, а Лили ме научи и да танцувам. Една вечер се прибрахме късно след дискотека, изтрихме грима си и преди да си легнем, се прегърнахме. Беше изненадващо, но и някак много естествено и приятно. Просто седяхме в средата на малката ни стая и се прегръщахме и галехме повече от половин час, без да си казваме нищо. Пуснахме се и аз я попитах дали иска да спи при мен, за да продължим да се прегръщаме, докато заспим. Легнахме си „на лъжичка“ в тясното ми легло и след няколко часа я попитах дали е будна и просто усетих как тя кимна с глава. До сутринта не можах да заспя и я попитах отново дали е заспала, тя ми прошепна, че не е. После я попитах: „Искаш ли да те целуна?“ и тя решително ми отвърна, че иска. Обърнах се и започнахме да се целуваме страстно. Не можехме да спрем часове наред, а аз постоянно се питах: „Какво по дяволите се случва?!“



Няколко месеца по-късно връзката ни се задълбочи, влюбихме се, но криехме от другите, че имаме интимни отношения. Станахме най-добри приятелки и продължавахме да имаме щастлива връзка. Завършихме университета и дори вече сменихме няколко апартамента.



До ден днешен не спирам да се учудвам колко много може да те промени животът и как нищо не се случва така, както сме го предвиждали. Преди години се преместих в големия град с идеята да се виждам с момчета, напълно убедена в сексуалната си ориентация. Но само за една нощ осъзнах, че съм хомосексуална и сега съм щастлива с любимата ми Лили“, разказва самата главна героиня.

Четете още: Докосни го с поглед и ще го имаш това лято