Автор
Woman.bg

Искате успешна връзка? Не споделяйте това във фейсбук!

Има някои неща, които просто не е добре да споделяте дори и с най-добрите си приятели. Най-хубаво е да ги запазите за себе си. А да разказвате за тях в социалната мрежа, просто забравете. Вижте кои са те:

Сексуалните умения на половинката си


Любимият ви има няколко движения в репертоара си, които безотказно ви докарват до оргазъм. Вие го знаете, той също, съседите - най-вероятно и те.

Не е необходимо да го узнават и приятелите ви във фейсбук. Не само, че е засрамващо за половинката ви, но и може да повлияе негативно на сексуалния ви живот, разкрива Анджула Бейс.

Нормално е напрежението от факта, че представянето му ще стане публично достояние, да повлияе върху уменията му и те вече да не са вече на висота, категорична е тя.

Да не говорим, че споделянето на подробности от подобно естество подкопава доверието между двама души.

Случващото се в леглото е нещо лично и интимно, което трябва да си остане само между вас.

Да си вадите кирливите ризи

Дали той ви е изневерил, изнасяте се от вкъщи, защото са ви омръзнали непрестанните му запои или преминавате през тежък развод, няма значение. Важно е да не забравяте, че каквато и да е ситуацията, колкото и да ви е тежко и да се нуждаете от подкрепа, не трябва да я търсите в социалните мрежи.

Неприемливо е да разкривате интимния си живот във Фейсбук. Не забравяйте, че е много вероятно да се съберете с този човек някой ден и тогава всичките ви приятели в социалната мрежа ще ви одумват. Не давайте излишни поводи на околните да ви говорят зад гърба ви.

Да търсите подкрепа в споровете ви

Не използвайте социалните мрежи, за да разрешавате споровете си. Не е редно да търсите подкрепа от онлайн приятелите си относно пререкания с любимия от типа – трябва ли и мъжът да се включва в домакинската работа или как си поделяте сметките.

Това са лични теми на разговор, които е грозно да бъдат обсъждани пред трети лица, да не говорим пред стотици хора в интернет.

Да си комуникирате чрез постове в социалните мрежи

Социалните мрежи не са най-подходящото място за комуникация с любимия. Ако е направил нещо, с което ви е разгневил, не му го връщайте с пасивно-агресивни публикации във фейсбук, които заклеймяват всички мъже като нищожества, които не оценяват съкровищата до тях.

Ако имате проблем с мъжа до вас, разрешете го чрез директен разговор с него, а не чрез нападки в интернет.

Също така – не използвайте мрежата за излишна демонстрация на чувства. Ако сте над 15 години, не е нормално да изразявате любовта си към човека до вас чрез статуси на вашата или на неговата стена във фейсбук.

Същото важи и за честитенето на годишнини, рождени дни и всякакви лични поводи.

Направете го лично, а не чрез излияния в социалната мрежа, допълнени от десетки сърчица и емотикони.