Автор
Woman.bg

Гавин Росдейл - Секси фронтмен и грижовен баща

Гавин Росдейл е китарист на рок групата „Bush”, но като че ли е по-познат като съпруг на Гуен Стефани, с която е заедно от края на 1995 г. Именно Гуен и Гавин са представители на успешна и стилна звездна двойка, която е пример за подражание в Холивуд.

Първата среща на певицата и фронтменът била на 17 декември 1995 г., когато групата на Гуен „No Doubt” имала участие и нейният мениджър я запознал с Гавин. Три дни след като се запознали те започнали да излизат заедно.

Двойката дълго време отричала, че са гаджета, но точно на 1 ануари 2002 г. Гавин предложил брак на своята принцеса в тяхната къща в Лондон.

През септември същата година двойката си казала „Да” и то на три сватби: на 14-ти септември в Лондон в градината на църквата Свети Пол, втората на 26-ти септември в малка католическа църква само със семейтвото си, а третата била огромна и се състояла на 28-ти септември в Лос Анджелис. Медения си месец влюбените гълъбчета прекарали в Италия.

Гуен се радва на прекрасни отношения със съпруга си Гавин Росдейл, от когото има две страхотни дечица.

Платинено русата Гуен е изключителна модна икона, която е известна с невероятния си моден нюх. Едва ли има момент и секунда от нейния живот, в който тя да не изглежда блестящо!

С дръзкия си стил певицата, дизайнерка и майка не се страхува да събере погледите не само с оригиналната си визия, но и с успешната си кариера. Това се отнася и за нейната половинка, Гавин, който много често бива определян като един от най-сексапилните и харизматични мъже на света.

Гавин има свой собствен стил, не обича да робува на марки, носи дрехи, които са едновременно удобни и стилни. Може би най-често виждаме съпруга на Гуен с небрежен спортно- елегантен стил. И ако трябва да сме откровени – това е визията, която според нас най-много му подхожда.

Към облеклото си Гавин никога не пропуска да добави аксесоар – слънчевите очила за акцент винаги са добре дошли!

Независимо дали е облечен със спортен екип, елегантен костюм или лежерно облекло, Гавин привлича погледите върху себе си.