В сънищата има много повече послание, отколкото ни се струва на пръв поглед.

Еротичните сънища не са изключение. В тях има скрити символи, които може да помогнат на всеки да осъзнае някакъв аспект на своите семейни и сексуални отношения.

Ето три от най-популярните еротични сънища и интерпретация на скрития зад тях смисъл:


Секс с някого, когото не харесвате в реалния живот

Например със зъл съсед, сприхав началник или неприятен колега. Този сън не означава, че вие изпитвате влечение към този човек и искате да правите секс с него. Той символизира борбата за власт между вас и този, който ви се е присънил.

Той ви подбужда да действате, за да разрешите по някакъв начин ситуацията. Ако този сън ви е подарил положителни емоции, това означава, че вие се възхищавате на качествата на този човек.

Групов секс

Отново не си струва да възприемате съня буквално. Ако сънят ви харесва, това означава, че вашият сексуален живот не е наред. Той е твърде скучен за вас и вие искате да го разнообразите.

Но ако в съня си не изпитвате приятни емоции - вие чувствате натиск от страна на партньора в сексуалните ви отношения. Например, той настойчиво ви предлага да експериментирате нещо, а вие не сте готови за това.

Секс с бившия

Ако в съня не фигурира настоящият ви любовник, сънят просто изразява вашата потребност от душевен комфорт, който е бил присъщ на отношенията ви с бившия.