Днес попаднахме на доста интригуваща новина – в Барселона отваря врати първият публичен дом със силиконови кукли. Новина, която несъмнено ни накара да се замислим по темата. Всички единодушно заключихме - търсенето на нови усещания, така характерно за модерния градски човек, придобива плашещи измерения.

Секс клубът е първият в Европа, предлагащ почасово забавление със секс кукли. Те са четири на брой – азиатка, брюнетка, блондинка със зелени очи и африканка, а ласките с тях ще струват на желаещите 80 евро.

Всяка една от куклите е изработена от термопластичен еластомер, като има по три отвора и гъвкави крайници, за да може да се употребява във всякакви пози.

Както споменахме, подобен тип кукли са нови за европейския пазар, но не и за Азия. В Китай и Япония те са истински хит и са особено популярни сред съпрузи, които работят далеч от вкъщи и искат да задоволят сексуалните си потребности.

Тази новина обаче е както крайно любопитна, така и леко притеснителна. Няма как да не се запитаме "Демоде ли става сексът с жена?"