Автор
Woman.bg

8 неща, които той тайно иска да те пита на първа среща

Едно от най-любопитните и приятни усещания, които почти винаги очакваме с нетърпение, е първата среща с човека, който е спечелил вниманието ни в момента. Това са онези прекрасни мигове, в които се опознаваме с потенциалния си бъдещ партньор и сякаш искаме да му зададем толкова много въпроси, които да ни разкрият повече неща за него. Може би не подозирате, но има 8 въпроса, които той изгаря от желание да ни зададе, но вероятно няма да го направи. Може да го изненадате приятно, като проявите инициатива и му зададете някои от тези въпроси.

1.Защо се съгласи да излезеш с мен?

Дори и да не ви се вярва, повечето мъже не са толкова самоуверени, колкото изглеждат. И те като нас имат нужда да бъдат поощрявани (но не прекалено), за да се чувстват сигурни да предприемат следващата крачка. Когато мъжът, с когото сте на среща, е пленен от вас, той ще иска да знае как се чувствате в компанията му. Дали бихте излезли отново заедно, дали е достатъчно забавен и дали изпитвате силно привличане. Той има нужда да знае какво мислите за него и какво харесвате в него.

2.Искаш ли да те целуна?

Ако един мъж прекарва повече време с вас и не си намира оправдание да си тръгне от срещата, то със сигурност в главата му се върти този въпрос. Разбира се, първата мисъл на мъжа, когато е привлечен от дадена жена, е как по-бързо да я заведе в леглото си. Именно затова той ще се опита и да скъси физическата дистанция. Ако отговорите на целувка, то за него това е зелена светлина, че може би скоро ще правите и секс.



3.Как би определила семейството си?

Въпрос, който със сигурност вълнува и вас. Връзката ви в момента е романтичен миг, който споделяте само вие двамата. В бъдещ момент обаче ако отношенията ви се развият сериозно, семействата и на двете страни ще се превърнат в много важен фактор. Хубаво е да бъдете запознати с вижданията и живота на неговото семейство, както и той с вашето.

4.Колко връзки си имала и колко пъти ти си слагала край на отношенията?

Отговорът на този въпрос би могъл да бъде много показателен за вас и за него. Какво може да ви накара да прекратите една връзка? Какво ви кара да си тръгнете и никога повече да не се върнете при човека, когото доскоро сте обичали? Ако сте имали горчив опит, той несъмнено ще даде отражение и на следващите ви връзки.

5.Какви са приятелите ти?

Всички знаем колко силно може да бъде влиянието на приятелите ни, дори и когато се отнася за нещо толкова лично като любовта. Ако имате агресивни приятели, които биха попречили на връзката ви, той трябва да бъде подготвен за това. Освен това: "С какъвто се събереш, такъв ставаш".

6.Ревнива ли си?

Всъщност ревността би могла да бъде нещо хубаво в зависимост от това колко е силна. Никой мъж не би искал жена, която проверява телефона и лаптопа му и следи всяко негово движение. Разбира се, силната ревност е трудно доловима в началото, но той наистина би искал да знае дали сте готови да му се доверите. От вашия отговор той може да разбере дали и вие често ще подлагате любовта си на изпитания.



7.Какво очакваш от отношенията и търсиш ли нещо повече от ново познанство?

Много често ние дамите не сме склонни да излизаме с мъже без причина, просто с идеята, че ще се запознаем с нов човек. В повечето случаи се съгласяваме да излезем на среща, защото интересът ни е бил провокиран и защото наистина харесваме този мъж. Но господата не осъзнават този факт и имат нужда от по-явен знак, че наистина изпитваме интерес. Хубаво е още от самото начало намеренията на двете страни да бъдат ясни, защото често заради липса на комуникация се получават недоразумения, които дори могат да бъдат болезнени.

8.Поддържаш ли отношения с бившия си приятел?

Много е важно, когато продължаваме напред и започваме отношения с нов човек, да скъсаме с миналото си и да сме сигурни, че всичко е приключило. В противен случай то ще се връща постоянно и ще ни пречи да бъдем щастливи. Но дори и да не сте прекратили напълно контакта си с бившата си половинка, бъдете искрени.



Четете още: 5 знака, че той ще си легне с вас отново