Необходими продукти:

4 бр. пилешки гърди
1 щипка чесън на прах
2 с.л. зехтин
500 г спанак
1 ч.ч. сирене фета
2 ч.ч. галета
1/2 ч.ч. краве масло

Начин на приготвяне:

Фурната се загрява на 180 С. Пилето се подготвя и се срязва така, че след това да може да се напълни.

Спанака и чесъна се сготвят, смесват се с фета сиренето и се разбъркват добре.

Плънката се разпределя във всяко парче пиле. Завива се и се забожда с клечка, за да не се отвори.

Филетата се овалват в галета. Слагат се в стъклена тава и се поръсват с масло.

Готвят се за 30 минути и се сервират веднага. Ако остане плънка, може да се сервира като гарнитура.