Необходими продукти

За кюфтетата:

300 г кайма от говеждо месо

1 ч.л. сушен лук

1/4 ч.л. чесън на гранули

1/2 ч.л. лют пипер

1/4 ч.л. черен пипер

1/2 ч.л. сол

1 ч.л.сос Уорчестър

1 ч.л. сушен див лук

За гарниране:

2 броя бургер питки

4-5 с.л. майонеза

4 с.л. пържен лук

1 бр. пикантна наденица

2 ч.л. сос барбекю

2 бр. кисели краставички

5-6 ленти бекон на ленти

2 бр. яйца

1 ч.л. сос Табаско

Начин на приготвяне

Пригответе пълнежа. Омесете каймата с всички подправки и оставете да се овкуси за 1 час. Изпържете нарязаната на колелца наденица и бекона. Нарежета краставичката и изпържете яйцето.



Разрежете питката на две и запечете двете части за около минута.

Всички стъпки за приготвяне на рецептата и видео можете да видите тук!