Необходими продукти
За кюфтетата:
300 г кайма от говеждо месо
1 ч.л. сушен лук
1/4 ч.л. чесън на гранули
1/2 ч.л. лют пипер
1/4 ч.л. черен пипер
1/2 ч.л. сол
1 ч.л.сос Уорчестър
1 ч.л. сушен див лук
За гарниране:
2 броя бургер питки
4-5 с.л. майонеза
4 с.л. пържен лук
1 бр. пикантна наденица
2 ч.л. сос барбекю
2 бр. кисели краставички
5-6 ленти бекон на ленти
2 бр. яйца
1 ч.л. сос Табаско
Начин на приготвяне
Пригответе пълнежа. Омесете каймата с всички подправки и оставете да се овкуси за 1 час. Изпържете нарязаната на колелца наденица и бекона. Нарежета краставичката и изпържете яйцето.
Разрежете питката на две и запечете двете части за около минута.
Всички стъпки за приготвяне на рецептата и видео можете да видите тук!